Δραστηριότητες στην Παραλία

Δραστηριότητες στην Παραλία

Δραστηριότητες στην Παραλία

Δραστηριότητες στην Παραλία

Δραστηριότητες στην Παραλία

Δραστηριότητες στην Παραλία

Δραστηριότητες στην Παραλία

Επιλέξτε από μια ανεξάντλητη ποικιλία δραστηριοτήτων για να ζήσετε μοναδικές στιγμές στα παρθένα τοπία της Πιερίας.

Η περιοχή αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για εκείνους τους επισκέπτες που αγαπούν τη φύση, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα θρησκευτικά μνημεία, τα θαλάσσια σπορ, την πεζοπορία και τις ορειβατικές δραστηριότητες που προσφέρονται εδώ όλο το χρόνο.

Το χειμώνα, το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου δίνει στους snowboarders και τους σκιέρ έναν λόγο για να έρχονται εδώ ξανά και ξανά, ενώ, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ακτή της Πιερίας προσφέρει πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και περιπέτειας δίπλα στη θάλασσα.

Η αναρρίχηση γύρω από τον Όλυμπο και τα βουνά της Πιερίας είναι μια εμπειρία που θα θυμάστε για καιρό, ενώ μια περιπέτεια με αλεξίπτωτο πλαγιάς κοντά στο γραφικό παραδοσιακό χωριό του Παλαιού Παντελεήμονα θα δώσει σε όσους αναζητητούν τις δυνατές συγκινήσεις τη δόση αδρεναλίνης που τόσο λαχταρούν.

Μπορείτε ακόμα να κάνετε ιππασία στο Παλιό Ελατοχώρι και στην Κάτω Μηλιά, ενώ οι λάτρεις της εξερεύνησης θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την πλήθώρα επιλογών σε φαράγγια διαθέσιμα προς περίπατο και εξερεύνηση. Ας μην παραλείψουμε πως, άν η κατάδυση είναι το πάθος σας, εδώ θα μαγευτείτε από τις ανεξάντλητες ευκαιρίες για υποθαλάσσιες περιπέτειες.

Μην χάσετε επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Ολύμπου και τις ακτές της Πιερίας απολαμβάνοντας ένα Jeep Safari γεμάτο περιπέτεια σε παρθένα φυσικά τοπία.

Τέλος, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το Φεστιβάλ του Ολύμπου αξίζει να σημειωθεί σε κάθε πολιτιστικό ημερολόγιο, αφού φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων που οργανώνονται στην περιοχή.

Ρωτήστε μας να σας βοηθήσουμε και να σας φέρουμε σε επικοινωνία με τις εταιρίες δραστηριοτήτων της περιοχής μας.